Цитат:
Подател: Апостол Апостолов <apostol@all.bg>
До: <xxxxx@xxxxx.bg>
Дата: понеделник, 26 ное 2007 05:17:37
Тема: Re: Вашият линк не беше одобрен
Регистрирай веднага блога ми, лайно нищожно, щото ще
ти еба майката от главата до краката.
Идиот гнусен, ега пукнеш от спин, боклу,к жалък!
Апостол Апостолов написа:
И по корем да се влачиш, всичко си остава по старому- аз съм прочут и богат, а ти си едно нищожество, една анонимна отрепка от задния двор на Европа.
Много скоро съвсем ОСЕЗАТЕЛНО ще го УСЕТИШ!
Повтаря се обаче познатата история:"Помиярите си лаят, а керванът си върви..."
Ти, педерастче тъпо, ще извозиш Апостол Апостолов! А бе, идиот, толкова ли не можеш да разбереш, че търся точно такива тъпунгери като теб?
Налапвате въдицата (като хуйовете, дето ги смучеш всеки ден) и ми осигуряваш допълнително присъствие в Мрежата!
Толкова ли не си чувал думата "линк"?
Толкова ли не си чувал, че не е важно какво говорят за теб, важно е да говорят за теб?!
И сега какво- след като си мой популяризатор, не само че няма да ти платя, ами няма и да те наеба в пършивия гъз!
Идиот! Идиот на квадрат!
Писател, издал 15 книги и то по времето на прехода, е един НАПЪЛНО РЕАЛИЗИРАЛ се писател. Това първо.
Второ: като НАПЪЛНО РЕАЛИЗИРАЛ се писател аз много добре знам колко се чете в България. Почти никой вече не чете, затова съвременните българи са лумпени и простаци.
Регистрирам ЕДИНСТВЕНО И САМО ФАКТИ, защото нито един съвременен български писател не може да продаде в наши дни повече от 2000 екземпляра!
Какво означава това? Ами че то е много просто- около 2000 българи четат. Ни повече, ни по- малко.
И вие сте от тези твари, които не четат. Не сте прочел нито една моя книга, но бързате да давате оценки за творчеството ми. Е, кажете с ръка на сърцето- не сте ли вие един истински идиот?
Това, че вие не сте се реализирал като мен и ситуацията ви озлобява, е съвсем отделна тема. Но злобата и завистта не ви дава право да нарушавате законите и да ме наричате мошеник, измамник и пр.
Мошеник е човек, който има влязла в сила присъда за мошеничество!
Всъщност, не се учудвам. И вие, като повечето българи, сте само един лумпенизиран простак, а от такива твари всичко може да се очаква…
Без капка уважение:
Апостол Апостолов
Мненията са най- евтината стока! Особено мненията на некомпетентни хорица.
Защото онова, което става в главицата ви е едно, а действителността е нещо съвсем друго.
Точно затова продължавам да твърдя, че и вие (като 99 % от българите) не сте нищо друго освен един некадърен простак.
Това, че сте тъпи българи личи по писанията ви. Вие, цървули вмирисани, така и не можахте за 20 години да проумеете, че ПАЗАРЪТ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ КРИТЕРИЙ!
ПАЗАРЪТ ОПРЕДЕЛЯ КАКВО Е СТОЙНОСТНО! Пазарът е приел и наложил цели 17 мои книги, които вие, не можете да разберете, защото сте български простаци.
Но фактът, че съм прочут и богат е предостатъчен за мен. Радвам се, че е така, радвам се също така, че 90 % от българите са бедни. Бедният е беден, защото е прост! А на този свят всеки получава точно това, което заслужава!
Никой не дава и пет пари за мненията на такива анонимни отрепки като вас. Нищожества от задния двор на Европа, които си умират на мъка, че аз съм горе, а те са долу. Защо е така ли? Защото аз съм интелигентен, образован, трудолюбив и кадърен. А вие сте стандартните некадърни български простаци. Които не знаят дори как да си избършат вмирисаните дирници.
Вие, както казват италианците, сте грозни, тъпи и зли като… БЪЛГАРИ.